Månestøv eller Blåhjerte-status #6

Jeg er lige gået i gang med kapitel tretten og er hoppet ind i Freya, som man jo gør. Men hvem fanden kan da skrive i den her varme? Hvad sker der lige for det? Jeg havde det lige så fint med en småkold, regnvåd sommer, for jeg hader varme. 20-21 grader til mig. MAX! Man kan selvfølgelig bruge den klistrende varme som research og smide en hedebølge ind i Blåhjerte. Så mange muligheder.

Derfor er der også røget lidt overspringshandlinger i kurven i denne uge.

Har man læst Heksens storm, ved man, at der er en heks, der aldrig går nogen steder uden sine kort. Det samme gør sig gældende i Blåhjerte. Med kort mener jeg noget a la tarotkort. Men tarotkort findes ikke i Bragimark. Der findes derimod nogle andre kort, der kan spå om fremtiden, hvis lagt og tolket af den helt rette heks.

Sådan nogle kort bliver jeg nødt til at lave!!

YES! Overspringshandling!

Har tilbragt en del tid i denne uge med at lure pins på Pinterest, for at hente inspiration, naturligvis. Og så faldt jeg over ordet “Moondust” og blev sådan helt emoji med hjerteøjne-agtig. Det danske ord er også ret cool, hvis ikke cooler: Månestøv. Mm, hvem siger engelske ord er fedest. Gu er de da ej. Dansk, du, det holder. I hvert fald lige i det her tilfælde. MÅNESTØV bliver det første kort, jeg laver. Mm, jeg pønser på, at det bliver mega fedt! Det er i hvert fald ambitionen.

Ja ja, jeg skal også nok skrive videre på Blåhjerte. Jeg har jo en deadline.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *