New blog – who dis?

Der er lidt construction work rundt omkring på hjemmesiden lige pt, for jeg har nemlig fået den idé, at jeg vil begynde at blogge (!) Hvor lidt eller hvor meget vil tiden vise, men det er altså derfor, du kan risikere at støde på et par virtuelle spader eller road blocks her på siden. Hvis du er rigtig heldig, kan det være, at der pludselig står en nydelig (og vældig fiktiv) håndværker og spærrer vejen. Hmmmmm!

Det er selvfølgelig mine bøger og forfatterskab, jeg har tænkt mig at blogge om. Jeg har store planer. Eller planer. Jeg har nogle få planer om, hvad der skal ske på bloggen. Første indlæg er allerede skrevet. Jamen se, hvor det kører. Måske er der ovenikøbet et nyt indlæg allerede i morgen – hvem ved?

Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *