Fantasyforfatter med oprindelse engang i 70’erne. Født og delvist opvokset i Odder, delvist (opvokset, ikke født) i Hovedgaard nær Horsens. Yngste skud på stammen af et familietræ solidt plantet i den grafiske branche.

Flyttede en del rundt i mine unge år i min søgen efter meningen med livet, og har bl.a. boet kortere eller længere perioder i Aalborg, Sønderborg, Hadsund, Rødovre, Island og Haderslev. Er efterfølgende blevet i det sønderjyske, langt ude på landet, men i nærheden af en flyvestation, der sommetider hygger sig med natøvelser. Med lidt fantasi, kan man godt forestille sig, at det er Thor eller en invasion fra rummet. Her bor jeg med mine to børn og vores kat.

Uddannet modist (ikke buddhist eller nudist, nej – heard ‘em all) og har desuden en BA i engelsk og it. Arbejder til dagligt som bl.a. webredaktør og SoMe-manager.

Jeg har skrevet så længe, jeg kan huske. Undtagen lige i de fem år, hvor jeg var overbevist om, at jeg ikke kunne finde ud af det – og desuden ikke kunne finde på noget at skrive om. Inden da debuterede jeg med ungdomsromanen “Den Tredje Søster” (2000) og selvudgav romanen “Kortslutninger” (2008).

Efter at have genoptaget skrivningen, har jeg fundet min genre – nemlig fantasy. Det er egentlig ikke, fordi jeg selv læser ret meget fantasy. Der er jeg nok mere til noget samtids-young adult-noget. Men jeg elsker fantasy på TV-skærmen. Sluger det råt. Specielt hvis det handler om hekse, magi, tidsrejser og udødelige.

Har derudover en svaghed for havet, tørklæder, kaffe, farven grøn og en tyk, skotsk accent.