forside

Udgivet: 10. april 2017
Forlag: BOD
Sider: 573
ISBN: 978-87-7188-281-0

Køb bogen

Er du bogblogger/journalist, og har du lyst til at anmelde Pigen fra Månehøjen, kan du få tilsendt et gratis anmeldereksemplar. Se her hvordan.

Pigen fra Månehøjen

Merian, en historiestuderende med hjertesorger, beslutter sig i sommerferien for ikke at rejse hjem til det sydlige Bragimark, hvor krigen mod marlinger, overjordiske og hekse har splittet hendes familie ad.

Aia, en indadvendt skovarbejder, mistede hukommelsen, da hun blev fundet livløs i en sø i Nordlandet. Nu holder hun lav profil og afviger nødigt fra hverdagens trivielle rutiner for ikke at risikere at møde sin ukendte drabsmand igen.

Da Merian og Aia mødes, sender en ulykke dem ud på en skæbnesvanger rejse tværs gennem det krigshærgede land, hvor marlinger og hekse på brutal vis frarøves deres magiske evner.

Hjemsøgt af fortidens spøgelser, finder de vej mod Merians hjemegn i syd, og Aia bliver mere og mere overbevist om, at det er her, hun hører hjemme. Men Aias rolle i krigen lader ikke til at være uden betydning, og det går op for hende, at der var en grund til, at hun engang flygtede mod nord.

Pigen fra Månehøjen er første bog i fantasy-serien om Merian og Aia.