Ved de 12 gudinder

Jeg sværger ved de tolv gudinder, at jeg vil blive lidt mere aktiv herinde på hjemmesiden. Sidste indlæg var den 27. april, og det er jo ved Maredybet snart et år siden. I mellemtiden er Blåhjerte blevet redigeret færdig, korrekturlæst, udgivet, købt af biblioteker og læsere og udkommet som e-bog. Som tiden dog flyver.

Hvad skal der så ske nu? Er Pigen fra Månehøjen-serien så helt og aldeles slut?

Weeeeeeeeellllllll …

Der opstod jo den her lille gnist sammen med slutningen af Blåhjerte. En idé til en spinoff. Men jeg var jo også i gang med andre projekter, fx min jyske paranormal mystery drama/thriller-ting, og der var mange andre spændende ting, der glimtede i skattekisten med idéer.

Men jeg har ingen deadline, så jeg hygger mig med to WIP’s pt. Spinoff’en og den jyske paranormal mystery. Hvis jeg er rigtig produktiv, får jeg ovenikøbet skrevet lidt mere om dem andetsteds her på siden.

Hvilken roman bliver først færdig?
Dunno.

Er der forlag, der vil udgive dem?
Dunno.

Hvornår regner du med, at en af dem er færdige, Lene?
Næste år måske? I hvert fald ikke i 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *