Om fantasyfestival og Blåhjerte-status #9

Nå. Jeg kan godt se, at jeg ikke overholder det der med den ugentlige update på Blåhjerte. Skal vi ikke bare aftale, at jeg gør det engang i mellem? Sådan når jeg lige husker det, mener jeg.

Vedtaget!

Status på Blåhjerte er lige nu:

  • Fire måneder (minus 2 dage) til første deadline
  • 37610 ord skrevet
  • 107 Word-sider
  • 15 kapitler
  • God mavefornemmelse over hvor manuskriptet er på vej hen
  • Let panik over deadline
  • Fuldstændig styr på slutningen
  • Netop færdiggjort kapitel, der har drillet mig de sidste 14 dage

Siden sidst har der også været Fantasyfestival, som i år var digital og forlænget til at vare en hel uge pga. you-know-what. Jeg var ellers inviteret til at fortælle om min serie, fordi årets tema var hekse, men så blev den traditionelle festival aflyst, og i stedet lavede jeg en livestream med Line fra forlaget.

Jeg synes, det er svært det der med at skulle fortælle om sine bogbabyer og om sig selv, men det hænger vel på en måde unægtelig sammen med det at være forfatter, og selvom jeg rabler og mumler og får sagt en masse vrøvl, så tænker jeg, at øvelse gør mester, så på et eller andet tidspunkt håber jeg, at jeg formår at sige noget fornuftigt og uden alt for mange nerver. Fingers crossed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *