Undskyldninger + Blåhjerte-status #8

Hov. Der kom vist til at gå et par uger der uden opdatering på Blåhjerte.

Men jeg sværger, jeg har gode undskyldninger. Ej, men det har jeg altså!!

  1. Sygdom.

Min søn slæbte en led influenza med hjem og tillod sig at smitte lille mig. Hvadbehager?! Ondt i halsen, som ingen i hele verdenshistorien nogensinde har haft ondt i halsen før, feber, hovedpine og snot. Ingen kan skrive i den tilstand. Jeg kan i hvert fald ikke.

Nej, det var ikke coronavirus. Vi blev begge testet.

2. Konfirmation.

Igen. Min ældste. Og coronavirus, der var skyld i, at en konfirmation blev rykket fra maj til august. Jeg har haft pænt meget travlt med at planlægge, rydde op, hente dit og købe dat, være krea med bordpynt, og true solen til at møde op og for helvede bare skinne løs hele dagen, for festen skulle foregå udenfor på min nye terrasse, og jeg havde ingen plan B.

Og solen skinnede. Tak sol.

Men i den forgangne weekend har jeg faktisk fået skrevet. Jeg er nået helt op på 100 sider. Okay, så det er 99, men fandeme tæt på, ikke?!

Et chokeret gisp undslap Regin. Han trådte undersøgende et par skridt nærmere de andre Sortkapper, der lod til at have fået deres sag for. ”Er der nogen, jeg skal hele?” spurgte han. Det var typisk Regin. Nelas derimod ville sikkert have nævnt noget om, at det var heldigt, det ikke var sket på deres vagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *