Blåhjerte-status #4

Det går lidt langsomt lige pt. I hvert fald tror jeg ikke, jeg har skrevet et eneste ord i den forgangne uge. Og dog, halvanden side i min notesbog måske, men det giver vel ikke meget mere end 10-12 linjer i Word-filen.

Jeg havde besøg af mine forældre i starten af ugen. Og sidst på ugen var jeg på tur med mine unger på Djursland, hvor vi også holdt fødselsdag for hende den lille, som efterhånden ikke er så lille længere. Det er min undskyldning for ikke at have skrevet, for jeg er ikke god til at skrive, når jeg ikke har fred og ro omkring mig. Jo, måske en linje her og der, men jeg kan ikke fordybe mig, og det er nu engang bedst, når jeg har flere uforstyrrede timer til at synke ned i min historie.

Derfor vil du heller aldrig finde mig på en café med min computer og en latte, mens jeg skriver sværdkampscener. Det er også alt for dyrt i kaffe. Desuden bor jeg langt ude på bøhlandet – det er langt mellem caféerne.

Men nu har jeg små fire dage til mig selv, små fire dage til at synke ned i Blåhjerte og virkelig få noget fra hånden. Vi får at se næste mandag, om ordtælleren er gået amok eller om status #5 bliver en lang liste over overspringshandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *