Blåhjerte-status #3

Det bliver en ultrakort update denne gang.

Jeg har ikke fået skrevet så meget i den forgangne uge. Manuskriptet er lige nu på ca. 24.000 ord. Til gengæld har jeg været i gang med post-it’erne (blå naturligvis), for at forsøge at skabe mig et overblik. Jeg vil sige, at det er blevet bedre. Overblikket.

Det var det. Ultrakort. Sagde det jo.

Her er mine post-its. Vil ønske, jeg havde en smart tavle a la sådan en, de har i engelske krimiserier til at sætte deres clues op på. Måske skulle jeg ønske mig en i fødselsdagsgave.

”Sig mig engang, Freya, på en skala fra et til ti, hvor god en idé synes du så, det her er?” spurgte Roan. ”Altså, hvor ti er den mest fantastiske idé, som nogen nogensinde har fået, og et er en uigennemtænkt, tåbelig, fuldstændig …”

”Ja tak, Roan!” Freya stoppede og gjorde halvt omkring. De stod i vand til knæene, dybt inde i Elskeren Grotte. En lyskugle svævede ved Freyas side.

”En toer?” foreslog han uden at fortrække en mine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *