Blåhjerte-status #2

Nå!

Jeg havde ellers fuldstændig styr på Merians kapitel, som jeg var i gang med sidste mandag. Troede jeg. Åh, hvor naivt af mig. Der fløj nemlig pludselig en idé forbi, som ikke sådan lige lod sig ignorere, og så endte kapitlet et helt andet sted, end jeg havde regnet med.

Det hænder jo.

Men jeg synes faktisk, det var ret fed drejning, det kapitel tog. Jeg blev i hvert fald overrasket, og det er altså ret sjovt, når historien sådan snor sig uden om det, man havde forestillet sig og overrasker på den måde.

Men også en lille smule besværligt, for det rykker ved de næste par kapitler, som jeg ellers allerede havde plottet, så jeg vidste præcis, hvad der ville komme til at ske.

Det er lidt ligesom når nogen bruger en magisk evne, der fucker med balancen og laver kludder i skæbnetrådene …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *